Skip to content

Ultima revolutie: NOUA ORDINE MONDIALA reala impotriva falsei “Noi Ordini Mondiale”

17 ianuarie 2016

Planul Rockerfeller, l-am citit cu sufletul la gura in 2010 (il gasisem doar in spaniola). De vineri dupamasa si pana marti dimineata….peste 400 de pagini! Sicul a venit 2 luni mai tarziu cand a inceput „primavara araba” despre care credeam ca este imposibil sa izbucneasca…de atunci si pana acum am vazut multe altele, scrise aici, si implinite: pierdere de suveranitate, anexari, China contra US (economia), Inventarea ISIS, emigrarea musulmana in UE, ….cititi si aflati mai multe!

SACCSIV - blog ortodox

   Cei ce au citit articolul Semnele inceptului REVOLUTIEI – CNBC: ”Daca ar fi supuse unui audit conventional, FEDERAL RESERVE ar fi inchise”, isi aduc probabil aminte ca promiteam sa scriu, multumita bunului Dumnezeu, articolul de fata, necesar pentru a se intelege mai bine cele ce se vor  petrece.

   Suntem martorii pregatirii ultimei mai revolutii, cea care vrea sa zguduie lumea pe care o stim din temelii, sa rastoarne integral si iremedial valorile pe care le recunoastem, sa mature din calea ei structurile si organizatiile existente. Mai corect spus, s-a declansat faza finala a unei revolutii continue ce a inceput acum peste 200 de ani si al carui efect se doreste a fi instaurarea NOII ORDINI MONDIALE a unui GUVEN MONDIAL. Iar acest ultim capitol se doreste a fi cel mai cumplit si sangeros din intreaga istorie a omenirii …  

   H.G. Wells, The New World Order (1939):

Vezi articolul original 6.179 de cuvinte mai mult

Reclame

From → Uncategorized

Lasă un comentariu

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: